Spoedgevallen

Patiënt worden?

Solliciteren

Nieuws

Privacy regelement

Tarieven & betalen

Alida de Jongstraat 2
2401 KT
Alphen aan den Rijn

Tel: 0172 – 43 57 07
balie@appelenburg.com

Routebeschrijving

Algemene informatie

Hartelijk welkom in onze praktijk

Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Openingstijden
Voor behandeling op maandag is de praktijk geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur,
dinsdag, woensdag en donderdag is de praktijk geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur
en vrijdag is de praktijk geopend van 8.00 uur tot 12.00 uur.

Bereikbaarheid / toegankelijkheid
De tandartspraktijk is telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer: 0172-435707. Van maandag t/m donderdag van 08.15-12.00 uur en van 13.15-16.30 uur en op vrijdag van 08.15 – 12.00 uur
Tijdens werktijd wordt u dan geholpen door de balieassistente. Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan voor de avond- of weekenddienst. Het bandje van het antwoordapparaat geeft u informatie over de dienstdoende tandarts en bijbehorende adres en telefoonnummers.

Uw afspraak
Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Pijnklachten
Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 8.15 en 10.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. Indien de praktijk gesloten is, hoort u op het antwoordapparaat het nummer van de dienstdoende tandarts.

Medische gegevens
Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Privacyregeling en geheimhouding
Patiënteninformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

Klanttevredenheid
Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de balieassistente en/of de tandarts.

Onze tarieven:
https://www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/tarieven-2019/

Betalingsvoorwaarden
De betaling van behandelingen gaat via infomedics.
Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden is te verkrijgen op onze website.
U kunt, indien gewenst, voor alle behandelingen een begroting krijgen.

Meningsverschil
Indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en/of een van de medewerkers en u denkt dat de tandarts en/of medewerker aantoonbaar in gebreke is gebleven zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de NMT (Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde). Meer informatie hierover kunt u vinden op www.tandartsennet.nl .

Met vriendelijke groet,

Tandartsenpraktijk Appelenburg